Solliciteren kan slimmer

Als ervaringsdeskundige heb ik in de loop der jaren verschillende sollicitatiebrieven gemaakt voor verscheidene werkgevers. En ik heb ook trainingen hier in gevolgd, maar dat is niet specifiek de reden dat ik hier over blog.Bij het zoeken naar vacatures valt tegenwoordig meer uit te halen dan via reguliere wegen. Sociale media zoals Facebook word voor veel dingen gebruikt onder andere om vacatures aan de man te brengen.

Helaas word dit nog niet goed omarmt door overheidsinstellingen die ervoor moeten zorgen dat men aan het werk komt. Dit was voor mij een rede om mijn medemens hier mee te helpen om alle middelen te gebruiken om de juiste vacature te vinden.

Natuurlijk neem ik ook conventinele methoden onder de loep, en zal ik ook onderwerpen als sollicitatie en motivatie brieven gaan behandelen.

Mochten er vragen zijn gaan ik graag dieper op de onderwerpen in, ook specifieke.

,Jeroen

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s