Maak je eigen zombie (marketing) leger

zombie marketing leger

zombie (marketing) leger

Heeft deze sociaal ogende website opeens een macabere wending gekregen? Het tegendeel juist. De titel is niet zomaar gekozen, in de komende week wil ik tips delen om meer bezoekers naar je site te trekken. Wat is het beste wat je kan overkomen als je een sterke marketing heb of goede ideeën. Wat je eigenlijk wil bereiken is niet alleen dat mensen jou boodschap delen, maar er ook in geloven het hun eigen maken en andere met het idee infecteren. Zo draag je gezamelijk de marketing kracht. Dit is niet utopie praat, Dit word al decennia lang gedaan door verschillende organisaties. Mond op mond reclame is het beste wat je voor je product of website kan wensen. En wat mensen ook sneller aannemen dan een reclame spotje van tv. Al is het maar iets simpels als een voorkeur voor een merk pindakaas of een merk cola. Als men ergens enthousiast over is wilt men dat ook graag met elkaar delen. Wat ik als trend over de laatste jaren zie is een dat veel bedrijven de voorkeur kiezen voor een personelijkere benadering om dat home sweet home gevoel te creëren. En veel mensen zijn daar gevoeliger voor dan een kille zakelijke benadering.
Maar dit wil ik gaan uitdiepen en zal hier wekelijks schrijven over marketing en sociale media onder de noemer Zombie Zondag. Nu word zondag een dag voor inspiratie voor de werkweek weer begint. En tussendoor blijf ik bloggen over webdesign en andere dingen. Blijf vernieuwen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s